Nová kolekce studia ELISHA!

Pro módní studio ELISHA návrhářky Elišky Tomkové jsem nedávno nafotila několik modelů z nové kolekce. Mimochodem – o své backstage postřehy, o průběhu focení a o zákulisní fotky jsem se s Vámi už na blogu podělila – mrkněte na můj starší post – ZDE.

Celé focení na mě působilo moc fajn dojmem – pracovala jsem se skvělým týmem – fotografem Radovanem Tesařem, vizážistkou Kamilou Čuprovou, kadeřnicí Míšou Kobylkovou a v neposlední řadě, s moc milou návrhářou Eliškou Tomkovou. Až na tu zimu, která mi občas v lehounkých modelech během venkovního focení byla, to byl skvěle prožitý den:)

IMG_1416

I z fotek, které jsem viděla už během focení, coby malé náhledy na foťáku fotografa, jsem měla hned dobrý pocit. Fotím venku moc ráda, fotky jsou podle mě mnohem víc přirozenější, než třeba z atelieru. Proto jsem byla opravdu moc zvědavá na výsledek.:)

IMG_1428

Důležité pro mě ale také bylo, aby byla spokojená i paní Eliška, pro kterou se fotky v první řadě dělaly. Šlo o prezentaci jejích modelů, tudíž moje role byla v tomto případě druhořadá:) Hlavně, aby dobře vynikly šaty a každý detail, který byl na modelu podstatný.

Musím uznat, že všechny modely vypadaly úžasně a já se v nich také úžasně cítila. Jako ulité mi padly tyto černé šaty, které paní návrhářka šila přesně na mě a musím říct, že se opravdu skvěle trefila:)

IMG_1495

Na jaro a léto mám moc ráda výrazné barvy – a tato zelená sukně si mě taky získala. Navíc vypadá v kombinaci s pudrovou halenkou opravdu skvěle.

IMG_1638

A právě tato sukýnka byl onen model, ve kterém mi byla fakt veeelká zima. I když na fotkách svítí sluníčko, teplo ještě úplně nebylo – ten den okolo 6ti stupňů:) Při práci se holt občas musí zatnout zuby:)

IMG_1651

Z lehounkého materiálu byl i další model – ležérní kalhoty, doplněné halenkou bez rukávů a košilí ze stejného materiálu. Opět krásná kombinace, nemyslíte?

IMG_1550

IMG_1591

Druhá část focení probíhala v duchu „business“ – tak byly totiž laděné i další modely.

IMG_1701

Z centra Brna, kde jsme v ulicích fotili první část modelů, jsme se přesunuli do krásné, nově otevřené kavárny Paolo na Kopečné ulici, odkud je opravdu nádherný výhled na celé Brno.

IMG_1679

A focení tady bylo víc než příjemné. Terasa kavárny je totiž prosluněná, takže jsem si tady užila i teplo, které jsem už ten den potřebovala:)

IMG_1808

Fotili jsme elegantní kostýmky a šaty, které business looku přesně odpovídaly.

IMG_1752

IMG_1804

IMG_1829

IMG_1848

Paní Eliška viděla hotové fotky dříve, než já a moc mě potěšilo, když mi volala s tím, že dopadly výborně.:) I já jsem s výsledkem spokojená:) Co myslíte Vy?

Přečtěte si naše starší články o studiu ELISHA – u nás na blogu: ZDE

ODKAZ: ELISHA MODE/WEB

ODKAZ: ELISHA MODE/FACEBOOK

STUDIA ELISHA najdete: Nově otevřený showroom je v Brně na Minské ulici 85. Dále jsou pak studia ve Velkých Pavlovicích na Hlavní 666/2 a také v Praze 10 Vršovicích na Kavkazské ulici 1372/3B.