Novinky v obchodě LITEX BRNO!

Mám pro vás inspiraci z nové kolekce oblíbené značky Litex! V obchodě Litex Brno je totiž už spoustu kousků z podzimní kolekce – a já vám tentokrát nafotila pár podzimních šatů, zateplených tunik, prodloužených mikin… Dají se nosit samostatně, k legínám, nebo i k džínům! A ty materiály, příjemné, měkoučké a zahřejí!
Mrkněte na článek a pozor, připomínám, že obchod Litex Brno se přestěhoval – novou prodejnu najdete také v Alfa pasáži, jen pár metrů od prodejny původní (blíže k průchodu na nám. Svobody).

Česká tradiční značka Litex je mimořádně oblíbená, a to už spoustu let. A stále má co nabídnout! V nových kolekcích vždy najdete mnoho  stylových kousků z příjemných materiálů – pro běžné denní nošení, na sportovní aktivity a také plavky!

Z kolekcí Litex si vyberete módu téměř pro všechny příležitosti – na každodenní nošení, na sport, na „doma“, já tu oceňuji vždy i obrovský výběr plavek – nespornou výhodou je jejich celoroční dostupnost v obchodě Litex Brno. A ruku na srdce – třeba v lednu se plavky shání opravdu velmi těžko.

V obchodě Litex Brno je vždy zaručeně z čeho vybírat – a od té doby, co je prodejna přestěhovaná do nových, větších prostor, se vám tu bude nakupovat ještě lépe.
Věci jsou přehledně seřazené, vystavené a hlavně, oceníte i více kabinek, v celkovém počtu 5!

Tak a aktuálnímu sortimentu – já vám tentokrát nafotila podzimní šaty, mikiny – určitě je v aktuálním počasí užijete!

Určitě se vám budou líbit mikinové šaty, ty jsou od značky Litex opravdu populární! Jsou k dostání v několika barvách, z různých materiálů – zateplené s hřejivým kožíškem, fleecové, nebo vyloženě mikinové…

Třeba tyto, červené, jsou podšité heboučkých kožíškem, na podzim i zimu budou zaručeně skvělé!

Tyto šaty můžete nosit téměř celoročně, v chladnější dny pod ně můžete vzít legíny, nebo i džíny…

Během hezkých, prosluněných podzimu pak určitě vynosíte i šaty z lehčích materiálů, jsou opět velmi příjemné, pohodlné. Hodí se i k nim i punčochy, nebo slabší legíny.

Moc fajn jsou i mikiny v prodloužených délkách – v takových vám na záda určitě táhnout nebude.

Mikiny jsou k mání opět v mnoha typech, barvách a nádherný je i tento kardigan!

Zastavte se na novinky do obchodu Litex Brno mrknout – ať vám neutečou! :)

Obchod Litex najdete v Brně na Jánské 454/11, vchod je z pasáže.

ODKAZ: LITEX BRNO / web
ODKAZ: LITEX BRNO / facebook
ODKAZ: LITEX BRNO / instagram