Inspirace: dokonalé ubytování na jedinečném místě – Wellness chalet Kohútka!

Která místa v naší zemi jsou mému srdci nejbližší? Jednoznačně Beskydy, strávila jsem tu tolik nádherných dnů života! A dodnes se sem ráda vracím. Zdejší příroda je tak dokonalá, čistá, lidé tu jsou srdeční, milí… zkrátka, Beskydy jsou pro mě mnohaletou láskou!
A právě sem bych vás chtěla prostřednictvím následujícího článku pozvat. Na horském hřebeni Javorníků, na vrcholu Kohútka, se nachází doslova pohádkový Chalet Kohútka. Nedávno jsem zde s kamarádkou byla a obě nás to zde nadchlo!
Pokud hledáte jedinečné místo, kam vyrazit s přáteli, s rodinou – zde to vážně nemá chybu! Mimochodem, Chalet Kohútka leží dokonce přímo na sjezdovce!
Víc v mém článku…

Kdo jste kdy na Kohútce byli, dáte mi jistě za pravdu, je tady tak krásně, a to během celého roku. Tady jste opravdu daleko ruchu každodenního života, obklopeni jen zdejší úžasnou přírodou. Ten klid tady, vůně lesa…zkrátka, tady si to musí zamilovat každý. Už jen cesta sem, na vrchol Kohútka je zážitkem. Stoupáte vzhůru, kolem vás jsou nádherné louky, lesy… a ty výhledy na okolní panorámata.

Vrchol Kohútka leží přesně na pomezí hranic mezi Českem a Slovenskem. Ovšem nemyslete, ač jste zde sice stranou městského ruchu, nudit se tu určitě nebudete. V létě si vychutnáte vše, co nabízí zdejší panenská příroda – vycházky do okolí, vyjížďky na lese, houbaření, sběr borůvek… Můžete se projít po mnoha turistických trasách – a klidně vyrazíte i na Slovensko! :)

Naopak v zimě si tu skvěle zalyžujete. Přímo na vrcholu totiž leží lyžařský areál Kohútka s mnoha upravenými sjezdovkami, s několika vleky – dokonce, je zde i sedačková lanovka, těch na okolních sjezdovkách moc není…
Tady si opravdu zalyžujete perfektně – areál je vysoko položený, v nadmořské výšce 913m. Proto, sníh je takřka zaručený, po celou zimu. :)

A právě sem, na překrásnou Kohútku, bych vás chtěla pozvat, hledáte ubytování s wellness v Beskydech? Přímo zde a dokonce, přímo u sjezdovky (nazujete lyže a jedete) se můžete ubytovat!
Na Kohútce se totiž nachází doslova pohádkový Wellness chalet Kohútka – nádherná, luxusní, roubená chalupa s kapacitou až 8 osob. 

Je to místo jako stvořené pro dovolenou, která nebude mít jedinou chybu!

Představte si nádhernou, novou chalupu, uprostřed přírody, na dosah sjezdovky. Chalupu, která bude mít uvnitř vše, na co si vzpomenete – vířivku, saunu, kachlová kamna…

Právě tento božský Wellness chalet Kohútka jsem s kamarádkou nedávno navštívila – a je to tady tak nádherné, že vám za sebe mohu návštěvu upřímně a velmi ráda doporučit.

Wellness chalet Kohútka je dostupný autem, nachází se přímo na vrcholu Kohútka a jen pár kroků od sjezdovky. Skutečně, stačí jen nazout lyže a sjedete k vleku.

Kapacita chaletu Kohútka je 8 osob, jsou tu 4 nádherné ložnice. Interiér je stejně, jako samotný vzhled chalupy v designu a dekoru dřeva – tak, jak tomu má u správné roubenky být.

4 ložnice s koupelnou jsou tedy v horním patře, v prostředním patře najdete velký obývací pokoj, kuchyni a jídelní část a také, zmiňované kachlová kamna. Ty jsou dominantou celého tohoto prostoru, jsou velká a hlavně, můžete si zde i lehnout!

A poležet na teploučkých kamnech, třeba si číst…to je sen!

Ve spodní části pak najdete úžasné wellness, kde se budete cítit doslova jako v ráji. Nechybí zde vířivka, sauna, ochlazovací vědro se sprchou… I design se moc povedl!

Je tady opravdu nádherně – pokud hledáte ubytování na chalupě v Beskydech, zkuste právě Wellnes chalet Kohútka.
Ubytování na Kohútce je dokonalé, uniknete tu všem starostem.

POZOR – stále jsou tu volné termíny, na tuto zimu, i na jaro – včetně jarních prázdnin!
Víc informací & rezervace: https://www.chatabenesky.cz/cs/chaty/wellness-chata-kohutka

ODKAZ: CHATA BENEŠKY – KOHÚTKA / web, rezervace ubytování
ODKAZ: CHALET KOHÚTKA / instagram
ODKAZ: GUEST HOUSE BENESHKY / facebook