Stylová móda v Mikulově – pozvánka do Textilu Spektrum!

Krásnou, kvalitní a originální módu koupíte i v mnoha menších městech v okolí Brna. Tentokrát vám přináším inspiraci z Mikulova, kde najdete příjemný obchůdek s oblečením a s doplňky, Textil Spektrum. Možná někteří pamatujete, právě tento obchůdek jsem vám už představila, a to loni v létě, v souvislosti s letní nabídkou. Tentokrát vám předvedu několik outfitů laděných už do podzimu – jak budete v Mikulově, do obchodu Textil Spektrum se rozhodně zastavte, určitě si tu něco hezkého vyberete, navíc i ceny jsou tu velmi příjemné.
Čtěte dál a mrkněte i na spoustu fotek!

Musím i za sebe napsat, že návštěva obchůdku Textil Spektrum je pokaždé mimořádně příjemnou zkušeností. :) Je tu pokaždé doslova senzační výběr módy, doplňků – já tu vždy obdivuji i takové věci, na které jsem doposud v jiných obchodech nenarazila.
Navíc, ve směru textilu, doplňků… tu najdete pokaždé zaručeně vše.

Textil Spektrum je tím klasickým textilem, který možná mnozí pamatujete ze svého mládí, dětství… Koupíte tu krásné, módní a stylové kousky – v podstatě kompletní vybavení šatníku pro danou sezónu, nicméně mimo to tu pořídíte i „méně atraktivní“, ale přesto žádané oblečení, doplňky – třeba podvlékací prádlo, nebo zdravotní ponožky. Přesně to jsou věci, které se v běžných obchodech dnes hledají skutečně těžko.

Obchod Textil Spektrum je v Mikulově známý a mimořádně oblíbený, působí zde dokonce už od roku 1992, a to v rámci rodinného podniku. Textil Spektrum nabízí pestrou škálu oblečení a doplňků jak pro dámy, tak i pro pány.

Navíc, vždy tu oceníte velmi příjemný a milý personál, který se vám ochotně věnuje, poradí vám, trpělivě hledá, co by vám mohlo vyhovovat… A jako malý „bonus“ vám tu dají třeba ochutnat i vynikající domácí sušenky, jako mně. :)

V obchůdku Textil Spektrum tedy koupíte v ohledu módy snad opravdu vše – od spodního a nočního  prádla, ponožek, seženete zde pánské košile a kravaty, svetry, mikiny a hlavně praktické i elegantní kousky do dámského šatníku.
Zmínit pak musím i mimořádně pestrou nabídku ponožkového zboží.

Textil Spektrum také nabízí i své vlastní kolekce ponožek, po loňské populární řadě „Tour de Mikulov“ je tu aktuálně k mání řada „Tour de Pálava“. 

Určitě tu oceníte i široké rozpětí velikostí – jak vím i ze svého okolí, sehnat hezké věci ve větších velikostech bývá totiž často problém. Zde jsou k mání věci ve velikostech od 36 do velikosti 52, nově je nabídka rozšířena až do velikosti 56.

Sympatická je zde i nabídka – kdy cca 50% sortimentu tvoří česká produkce. Lidé mají stále rádi české módní značky a rádi je i nákupem podpoří. V Textilu Spektrum můžete vybírat opravdu hezké oblečení naší tuzemské výroby.

V obchodě Textil Spektrum se oblečete pro všechny příležitosti, na běžné, denní nošení, do práce, ale koupíte tu i hezké modely pro speciální a okázalé příležitosti.

Třeba nádherné tylové sukně – ty se vám loni mimochodem moc líbily – ty tu mají v tolika typech, barvách a vzorech!

Inspirujte se – ať víte, kam se při návštěvě Mikulova nesmíte zapomenout zastavit!

Textil Spektrum najdete v Mikulově na Náměstí 24/27.

ODKAZ: TEXTIL SPEKTRUM / facebook
ODKAZ: TEXTIL SPEKTRUM / instagram