Tip na šikovného maséra, který dokáže ulevit i akutním obtížím, navíc rychle – a to i u vás, doma!

Bolesti zad, kloubů, svalů, různé blokády, skřípnuté nervy…to vše je opravdu velmi nepříjemné a také, zažíváme to čas od času asi všichni. Když už se nějaká taková obtíž objeví, dokáže potrápit a pořádně nám znepříjemní život. V takový moment všichni hledáme úlevu – a pomoci často může i dobře provedená masáž. A znát maséra, který dokáže ulevit bolesti, je navíc flexibilní a může přijet i k vám, to je skutečně velmi ceněné!
Jednoho takového maséra bych vám ráda doporučila, je nesmírně šikovný – zaměřuje se na relaxační masáže a také na účinnou Dornovu metodu. Mimo to, může přijet i k vám domů, do práce – doveze si lehátko a vše potřebné. Navštívit ho můžete ale i v salonu na Lesné.
Čtěte dál – takové informace se opravdu hodí!

Zcela na rovinu, problémy s bolavými zády mě provází snad celým mým životem. Jako dítě jsem rychle vyrostla, byla jsem hodně vysoká, začala jsem se hrbit a tím si zadělala na celou řadu pozdějších obtíží.

Dodnes mě záda bolí, nejen tedy záda, ale i i ramena, kyčle…jak kdy a jak co, ale na nějaké bolesti pohybového aparátu jsem zvyklá, a to už téměř denně. Vím, že je to celé o špatném držení těla, ale v mém věku se to opravdu už hůř řeší.
Mimo to, také se mi stává, že si způsobím i nějakou velmi bolestivou blokádu, kterou musím okamžitě řešit, protože ta bolest je skutečně velká.

Závažné obtíže je samozřejmě nutné řešit u lékaře, ale často pomůže i dobrá masáž – nebo právě Dornova metoda, která je rovněž velmi účinná.

Proto, ráda bych vám zde doporučila velmi šikovného maséra, který vám dokáže pomoci, a to ať už s akutními obtížemi, nebo i v rámci dlouhodobé preventivní péče. A řeknu vám, pokud nevíte, kdo je dobrý masér v Brně – tak právě pan Oršel jím zaručeně je!

Pan Oršel se masážím věnuje pod svou značkou Energie rukou – provádí masáže relaxační, ale také se zaměřuje na zmiňovanou Dornovu metodu. Možná jste o této metodě už slyšeli – u této metody se řeší vadné postavení těla, vychýlení kloubů, obratlů… To vše způsobuje problémy, s tím spojené bolesti. Dornova metoda není klasickou masáží, jde spíše o nápravnou techniku. A nutno napsat, musíte tuto metodu skutečně dobře znát, být na ni vyškoleni, abyste ji mohli provádět.

Pan Oršel Dornovu metodu provádí – na té jsem u něj byla i já. Zcela upřímně, není to nic příjemného, občas to i bolí, ale výsledky jsou znát. U této metody se zaměřuje na postavení kloubů, kostí, obratlů – kdy působením na správná místa se dokáže nastolit vyrovnání a správného držení těla.
Co na zablokovaná záda? Třeba by i vám pomohla Dornova metoda.

Překvapilo mě, jak pan Oršel okamžitě poznal, v čem spočívají moje problémy – aniž bych mu o tom řekla. Cíleně pak řešil daná místa, obtíže. A věřte, že výsledek, zejména tedy menší bolestivost daného místa se dostavil hned.

Pan Oršel působí v salonu Beauty na Loosově 1 na Lesné – v tomto salonu dále provádí manikúru, pedikúru, řasy… Zkrátka, služeb je zde více.

Ovšem to hlavní – pan Oršel působí jako mobilní masér – jezdí tedy ke klientům domů, do práce, dle potřeby. Vše si doveze s sebou – lehátko, prostěradlo, ručníky… Vy nic nepotřebujete. Je skvělé, že tedy nemusíte nikam cestovat a masáž si užijete v pohodlí domova. Cena za dopravu je již zahrnuta v ceně celé služby.

Mimo to, pan Oršel nabízí i „masérskou pohotovost“ – tedy pokud akutně potřebujete řešit problém, dokáže přijet i tentýž den, maximálně den následující! To je také dobré vědět.

Masáže Brno a okolí? Vyzkoušejte právě pana Oršela, budete nadšení! A co je víc, než život bez bolesti…

ODKAZ: ENERGIE RUKOU / web, rezervační systém
ODKAZ: ENERGIE RUKOU / facebook
ODKAZ: ENERGIE RUKOU / instagram