Můj oblíbený přípravek na úklid – od značky Tierra Verde

O české značce Tierra Verde jsem vám zde už několikrát psala – tato (dokonce naše, brněnská) firma vyrábí velmi kvalitní EKO drogerii, EKO kosmetiku a další doplňky do domácnosti. Já si mnohé produkty Tierra Verde za měsíce používání opravdu zamilovala – a ráda je doporučím také vám, sledujícím. Mám i své osobní tipy, na co přípravky Tierra Verde můžete nejen doma využít.
Inspirujte se!

Zcela upřímně napíšu, že Tierra Verde – tato značka, její filozofie, přístup k ekologii a hlavně, její skvělé produkty, byly pro mě okamžitě doslova láskou na první moment.
Už když jsem před mnoha měsíci přišla vůbec poprvé do showroomu Tierra Verde, který najdete v Popůvkách u Brna, bylo mi zde všechno tak sympatické! A to nejen produkty, bezobalový prodej, ale i zdejší výroba – voňavá, s vysokým podílem ruční práce a mimo to, musím také napsat, že značka zaměstnává tak milé lidi! Koho jsem v této firmě kdy potkala, tak byl nesmírně příjemný, empatický… A to také nebývá všude zvykem.

Zkrátka, velmi si vážím toho, že mě právě tato značka oslovila, abych o ní šířila povědomí – a také, abych začala jejich produkty sama využívat.

Produkty Tierra Verde jsem vyzkoušela a mnohé se staly u nás doma už oblíbenými stálicemi.
Právě pár oblíbených přípravků EKO drogerie, bez kterých si už úklid doma neumím představit, vám také postupně představím.

Dnes se zaměřím na jeden z mých „best of“ přípravků, kterým je Pomerančový odmašťovač. Možná si říkáte – odmašťovač – není to produkt zbytečný? Nenahradí ho třeba stejně přípravek na nádobí, na okna…? Já říkám „NE“. Dokud se totiž s tímto přípravkem blíže neseznámíte, tak vás ani nenapadne, na co vše vám může být užitečný.

Pomerančový odmašťovač Tierra Verde má stejně, jako všechny produkty této značky zcela minimalistické složení, a to bez jakékoliv „zbytečné chemie“.
Když budu konkrétní – přípravek obsahuje neionický tenzid rostlinného původu, d-limonene, benzoan sodný. Což jsou pouhé tři složky – a věřte, jejich kombinace ve svém výsledku funguje naprosto dokonale.

A taky, ta vůně! Příjemná, čistá, přírodní – a božsky pomerančová!

Tak a teď to hlavní, na co můžete Pomerančový odmašťovač využít – meze se v tomto nekladou, protože celá řada produktů Tierra Verde má opravdu až multifunkční využití.

Tento přípravek se vám osvědčí všude, kde jsou jakékoliv skvrny, otisky…které mají mastný základ. A to má naprostá většina skvrn. Vyleštíte s ním skvěle veškeré lesklé povrchy, jako jsou třeba lakovaná dvířka a stěny nábytku, využijete ho i na kov – já s ním leštím i špinavý kuchyňská dřez.

Mimochodem, Pomerančový čistic je super i rozleštění šmouh a zaschlých kapek na umytém autě!

Tento přípravek můžete také nastříkat na skvrny na oblečení a poté vyperete, skvrny zmizí. Hodí se i na podlahy, zejména na mastné skvrny.

Ovšem, moje nejčastější a nejosvědčenější využití tohoto přípravku je na sklo-keramickou varnou desku.
A věřte, právě na dokonalé vyčištění a vyleštění této desky jsem zkoušela mnoho přípravků – i od jiných firem – a žádný se mi neosvědčil právě tak, jako Pomerančový čistič.

Skvělé je, že tento produkt nezanechává šmouhy, ani na lesklém povrchu. Stačí nastříkat, rozleštit papírovou utěrkou, nebo hadříkem z mikrovlákna. Uvidíte sami!

Vyzkoušejte – Pomerančový čistič si zamilujete!
Veškeré produkty koupíte na e-shopu, viz odkaz níže, výrobky Tierra Verde pak najdete i v mnohých (nejen) brněnských obchodech.

ODKAZ: TIERRA VERDE / web, e-shop
ODKAZ: TIERRA VERDE / facebook
ODKAZ: TIERRA VERDE / instagram