Představuji: Optiku Slavkov

Ráda vám zde představuji zajímavé podniky, obchody, restaurace, kavárny…také v okolí Brna. Vím, že mezi vámi, sledujícími, je i mnoho mimobrněnských, proto věřím, že oceníte inspiraci právě i v tomto ohledu. Tentokrát vás pozvu do Slavkova u Brna, kde najdete Optiku Slavkov – právě tato optika určitě stojí za pozornost. Nabízí širokou škálu kvalitních brýlí – dioptrických i slunečních, mimo to, mají zde velmi pestrý výběr také brýlí pro děti. Zaškolují zde i aplikaci kontaktních čoček a profesionálně zde měří zrak. Oceníte i vstřícný a empatický přístup. Inspirujte se v mém článku!

Brýle, a to ať už dioptrické, nebo sluneční, potřebujeme rozhodně všichni. A jak vždy píšu, v tomto ohledu je opravdu nutné vybírat kvalitu. Zrak je náš nejcennější smysl a je důležité o něj pečovat.

Měli bychom chodit také na preventivní prohlídky – alespoň jednou do roka je dobré nechat si zrak změřit optometristou. Ten dokáže zjistit eventuelní potřebu dioptrií i další odchylky vidění. Pro toto měření není nutné chodit k očnímu lékaři – měření zraku provádí i v mnoha optikách – a také v Optice Slavkov, kterou vám chci blíže představit.

Optika Slavkov se nachází přímo v centru Slavkova u Brna, a to na Palackého náměstí 77. Optika ve Slavkově je na tomto místě už hezkou řadu let, lidé ji znají a mají ji rádi – oceňují zde pestrý výběr brýlí a také zmiňovanou možnost měření zraku.

Optika Slavkov samozřejmě nabízí také kvalitní brýle, a to od celé řady značek a také, v různých cenových relacích. Koupíte tu brýle od známých, luxusních fashion brandů, které budete určitě dobře znát – patři mezi ně například i Dior. Brýle Dior jsou dokonce ve Slavkově, ale i v rámci celého Vyškovska pouze v této optice!

Z dalších značek, které tu jsou zastoupeny, pak zmíním Moschino, Fendi, Saint Laurent, Gucci, Tommy Hilfiger, Celine, Rayban… Výběr je velmi široký – na své si tu přijdou jak příznivci elegantních, klasických obrouček, ovšem nechybí tu i více výstřední a extravagantní kousky – to je zase něco pro mě. :)

Jak jsem také zmínila, brýle tu mají také pro děti – a to skutečně bohatou škálu!

Skvělé jsou pak i funkční dětské brýle s velmi pružnými obroučkami, jsou takřka nezničitelné – tyto brýle také neobsahují žádné malé šroubky, nebo další části, které by děti mohly rozbít.

Novinkou zde budou už brzy dětské brýle značek Playmobil, brýle Harry Potter, nebo DC Marwell – určitě budou mít právě takové brýlky u dětí úspěch. :)

V Optice Slavkov pak také zaškolují aplikaci kontaktních čoček. Změří se tedy nejdříve parametry oka pro potřebu kontaktních čoček, čočky se vyberou, případně se nechají i vyrobit – a jejich uživatel se zaškolí, jak čočky správně aplikovat a také, jak se pak o ně i starat.

V této optice si tedy můžete také nechat změřit zrak, disponují zde velmi kvalitním přístrojem, kterým je DNeye – provádí biometrické měření oka. Zjistí potřebu dioptrií, odhalí refrakční vady, funkce vidění za šera…

Kvalitní optika ve Slavkově? Pokud jste ze Slavkova a okolí – určitě můžete této optice důvěřovat! Navíc, oceníte velmi milé jednání. :)

Optiku Slavkov najdete ve Slavkově u Brna na Palackého náměstí 77.

ODKAZ: OPTIKA SLAVKOV / web
ODKAZ: OPTIKA SLAVKOV / facebook
ODKAZ: OPTIKA SLAVKOV / instagram