Představuji: kvalitní a pouze ČESKÉ potraviny na jednom místě – RYNEK! V Brně jejich prodejnu najdete ve Starém Lískovci.

Ve všech směrech dávám vždy přednost naší, české a hlavně i regionální produkci. Ovšem, nejvíc si na výběru českých produktů zakládám u potravin. Věřím našim značkám, u masa se dívám vždy na kvalitu, u vajec vybírám ta z volného chovu… Proto, velmi ráda bych vám představila síť prodejen RYNEK, které nabízí pouze a jenom české potraviny – maso, uzeniny, mléčné výrobky, ovoce i zeleninu, zeleninové a ovocné šťávy a vína… Mezi dodavatele, které do prodejen RYNEK dodávají potraviny patří například Řeznictví – uzenářství Měřín, mlékárna LACRUM Velké Meziříčí, Beskyd Fryčovice, TORO Hlavečník, DŽV Rychnov nad Kněžnou, POMONA Těšetice nebo třeba Nové Vinařství z Drnholce… jsou to společnosti, které jsou součástí zemědělsko-potravinářské skupiny AGROMĚŘÍN. U všech produktů máte vždy jistotu, že pochází z České republiky a z těch nejkvalitnějších zdrojů.

V Brně najdete kamennou prodejnu RYNEK ve Starém Lískovici, na adrese Kurská 713/1a – a já vás sem pozvu prostřednictvím mého článku.

Také máte rádi všechno naše, české? Věřím, že mnozí určitě ano – a právě při výběru potravin. Kvalita mnohých českých potravin je na velmi dobré úrovni, známe původ surovin i to, kde a jak se zpracovávají. A mimo to, vždy je lepší podporovat také domácí produkci, ekonomiku, že?

I já ráda kupuji hlavně naše, české potraviny. Týká se to téměř všeho – masa, uzenin, mléčných výrobků, vajec, nebo vína… Mám své oblíbené značky, oblíbené dodavatele, u kterých jsem se zatím nikdy nezklamala.

Proto, velmi ráda vám zde představím značku a prodejny Rynek – které nabízí právě pouze kvalitní české potraviny. Jsou to potraviny, které vznikají z českých surovin  a vyrábí se také pouze na území České republiky.

Zkrátka, pokud dáváte také přednost „tomu našemu, českému“, měli byste právě obchody Rynek znát a navštívit.
Síť prodejen RYNEK je po celé ČR, jedna prodejna je pak také v Brně, a to ve Starém Lískovci na Kurské 713/1a – hned vedle zdejší knihovny.

Prodejny RYNEK nabízí české potraviny, které nakoupíte hezky pohromadě a na jednom místě. Na pultech si zde vyberete kvalitní potraviny převážně od společností, které patří do zemědělsko-potravinářské skupiny AGROMĚŘÍN – a u kterých máte vždy jistotu, že byly vyprodukovány pouze v České republice.

Jak jsem již nastínila, mezi dodavatele potravin patří například známá mlékárna LACRUM Velké Meziříčí – ta zde dodává výborné sýry, máslo, mléko, mléčné nápoje… Zmínit musím i sympatické ceny těchto produktů.

Maso v prodejnách RYNEK koupíte od společnosti Řeznictví – uzenářství Měřín – mimochodem, nabízí i velmi kvalitní uzeniny, které jsou ve všech případech bez lepku.

Oblibě se těší také vyzrálé hovězí z mladých býků – to dodává TORO Hlavečník.

Vejce tu najdete od DŽV Rychnov nad Kněžnou, vína pak dodává Nové Vinařství z Drnholce. Široký výběr ovocných a zeleninových šťáv REFIT, salátů, knedlíků, brambor a výrobků z nich a dalších specialit nabízí Beskyd Fryčovice

V prodejnách RYNEK nakoupíte čerstvé potraviny, včetně pečiva, tuzemského ovoce i zeleniny. Nechybí zde také maso a uzeniny, vyzrálé hovězí na steaky, med, znojemský mošt, šťávy REFIT, brambory a výrobky z brambor, tradičně vyráběné sýry, máslo a mléčné výrobky, vajíčka …

Vše je české, od suroviny, po výrobu. A na výbornou kvalitu se můžete spolehnout.

Aktuálně v brněnské prodejně RYNEK zakoupíte i výborný kváskový  Valašský chleba Brno ve variantách cibulový a čedar chorizo.

Mimo to, jak jsem psala – vždy je dobré podporovat naše české firmy, společnosti a tím tak celkovou ekonomiku země, že?

Zastavte se do prodejny Rynek – určitě tu budete nakupovat rádi.
Mimo to, Rynek má také e-shop: https://shop.agrorynek.cz/

Prodejnu Rynek najdete v Brně – Starém Lískovci na Kurské 713/1a.

ODKAZ: RYNEK / web
ODKAZ: RYNEK / e-shop
ODKAZ: RYNEK / facebook
ODKAZ: RYNEK / instagram

Blog & inspirace – ČERSTVÁ REPUBLIKA:

„Je místem zasvěcených informací, silných příběhů i užitečných inspirací pro každodenní život. Je příběhem země, ve které chceme v budoucnu žít.“

ODKAZ: ČERSTVÁ REPUBLIKA / web
ODKAZ: ČERSTVÁ REPUBLIKA / facebook
ODKAZ: ČERSTVÁ REPUBLIKA / instagram