Rozhovor: Gábi Mrkvicová, majitelka Podnikatelského klubu Smart Network

Věřím, že jméno Gabriela Mrkvicová vám mnohým určitě nebude cizí. Zvláště tedy vám, kdo podnikáte. Gábi Mrkvicová je totiž majitelkou úspěšného Podnikatelského klubu Smart Network, který funguje již více než 11 let, a to v rámci networkingu. Činnost klubu ve směru akcí propojuje podnikatele napříč všemi obory, kdy tak můžete získat spoustu užitečných kontaktů, ale narazíte třeba i na budoucí spolupracovníky, inspirativní osobnosti, které váš business pomůžou posunout dále. Jak Podnikatelský klub Smart Network funguje, pro koho jsou akce určené, jak probíhají a hlavně, co vše můžete členstvím získat?
Na to i na mnohem více jsem se zeptala právě Gábi Mrkvicové. 
V článku níže naleznete odkazy na oba díly rozhovoru – pusťte si ho, inspirujte se – a běžte nezávazně na některou z akcí klubu Smart Network. Pochopíte, jak cenné zkušenosti tím můžete získat.
Ty nejbližší akce, kterých se můžete v Brně zúčastnit, jsou B2B networkingový večer 18. září a B2B networkingový oběd 26. září – více informací na webu www.smart-network.cz

Networking v Brně, ale i v rámci celé republiky je stále více rozšířený – díky networkingovým akcím totiž můžete potkat skutečně velmi zajímavé a inspirativní lidi.

Proto, velmi ráda bych vám více představila úspěšný Podnikatelský klub Smart Network, který funguje – právě v rámci networkingových akcí – více než 11 let! Podnikatelský klub Smart Network založila Gábi Mrkvicová, nesmírně energická, schopná a kreativní dáma, kterou zkrátka musíte poznat!
Gábi Mrkvicovou i klub Smart Network vám blíže představím v rámci dvou rozhovorů, kde se o tomto klubu, jeho činnosti, ale hlavně, i o benefitech, které vám členství může přinést, dozvíte víc!

Hlavně – doporučuji vám na networkingové akce v Brně (nebo v Praze), které pořádá Smart Network zajít. Nezávazně – uvidíte, že budete nadšení!

Těmi nejbližšími akcemi budou:

18. září B2B networkingový večer v Brně – více informací & přihlášky ZDE.
26. září B2B networkingový oběd v Brně – více informací & přihlášky ZDE

19. září B2B networkingový večer v Praze – více informací & přihlášky ZDE

 

Rozhovor s Gábi Mrkvicovou naleznete na mém Facebooku @coolbrnoblog:

A také na mém Instagramu @misasalacova:

ODKAZ: PODNIKATELSKÝ KLUB SMART NETWORK / web
ODKAZ: PODNIKATELSKÝ KLUB SMART NETWORK /  facebook
ODKAZ: PODNIKATELSKÝ KLUB SMART NETWORK / instagram