Plánujete koupit nemovitost? Pak by vás mohla zaujmout služba pro kupující nemovitostí – díky které váš nákup proběhne hladce!

Je mi velkou radostí vám zde představit jednu výjimečnou dámu a hlavně, skvělou službu, kterou nabízí. Věřím, že byste právě tuto službu mnozí mohli využít – ušetří vám spoustu starostí! Tou dámou je Klaudia Rojčík Kocmanová, která má za svou kariéru nesčetné a velmi bohaté zkušenosti z bankovnictví, ale také ze světa realit. Sama je skvělou realitní makléřkou, své poznatky ovšem předává dál a školí i mnohé dámy z oboru realit, aby byly schopné nemovitosti nabízet, inzerovat, prodávat…profesionálně a s brzkými výsledky. 
Nicméně, Klaudia Rojčík Kocmanová nabízí i zajímavou službu, kterou bych vám v rámci mého článku i ráda blíže popsala. Jedná se o službu pro kupující nemovitosti. Jen málokdo z laické veřejnosti totiž ví, jak správně postupovat, na co si dát při koupi pozor a hlavně, jak vůbec i správnou nemovitost vybrat. V rámci této služby Klaudia zajistí veškeré poradenství, zastupování, vytvoření kupní strategie, ale i potřebné právní služby…
I díky této službě proběhne nákup nemovitosti hladce, bez skrytých rizik, k maximální spokojenosti kupujících. Čtěte dál!

Znám to i ze své vlastní zkušenosti… Člověk dlouho hledá svou vysněnou nemovitost, nový domov – až ji najde. A je často natolik nadšený, že se již více nezajímá o nejrůznější, často skryté detaily, které jsou ovšem zcela zásadní. Není to možná ani tak tím nadšením, ale i tím, že lidé, kteří „nejsou z oboru“ zkrátka dobře neví, jaké skutečnosti by si měli zjistit, na co si dát pozor – a to jak u nemovitosti samotné, tak i třeba ve směru územního plánování v dané lokalitě.

Kupovat nemovitost totiž není to samé, jako zajít si do obchodu pro „pár rohlíků“. Do nemovitostí často vkládáme naše veškeré úspory a právě taková významná investice by měla mít – zkrátka odborný dohled. S tím přece musí každý souhlasit, že?

Možná si říkáte, o jaká rizika při koupi nemovitosti jde – která si neumíte zjistit sami…
Tak dobře – vyjmenuji pár bodů:
– umíte si dobře vypočítat budoucí energetickou náročnost nemovitosti?
– víte, zda nemovitost není nijak zatížena – dluhy, exekucemi… současného / bývalého majitele?
– dokážete si v nemovitosti na základě prohlídky zjistit možné závady, stavební problémy – současné i hrozící do budoucnosti?
– v nemovitosti se vidíte vždy nejlépe v danou chvíli, ale jste si jistí, že vám bude vyhovovat za 5, 10, 20, 30…let? Umíte si zodpovědět na otázky, co od bydlení v této nemovitosti a v dané lokalitě očekáváte?
– dokážete si zjistit, jaké jsou plány v obci, nebo v těsné blízkosti dané nemovitosti? Nepovede vám za domem, či zahradou třeba za pár let dálnice?

To je jen pár bodů, u kterých byste si při koupi nemovitosti VŽDY měli zjistit tu 100% pravdivou informaci.
A věřte, toto není opravdu jen tak…

A právě naprosto profesionální pomoc v tomto směru nabízí paní Klaudia Rojčík Kocmanová – má velmi bohaté zkušenosti z oblasti bankovnictví, realit, sama školí i realitní makléřky.

Mimo to, Klaudia také nabízí exkluzivní službu pro kupující nemovitosti.
Pro své klienty – kupující nemovitostí – zajistí odborný dohled nad celým procesem koupě nemovitosti. Můžete si být jistí, že vše proběhne profesionálně a hlavně, pro váš maximální prospěch.

Klaudia vás zastoupí v mnoha směrech a při řešení mnoha úkonů, samozřejmě veškeré kroky vykonává v návaznosti na konzultaci s vámi. Pomůže i s předvýběrem nemovitosti, zajistí prohlídky, vyřídí formality a hlavně, obstará také veškeré potřebné informace, které jsou pro nákup nemovitosti nezbytné. Jedná se zejména o zjištění právního stavu nemovitosti, technického stavu, prověření lokality, dále – prověří také plány a hospodaření SVJ a bytového družstva. Zjistí také reálné náklady na bydlení…

Kladia také pomůže se zajištěním financování, asistuje pak i při převodu nemovitosti.
Důležité je zmínit, že v rámci Klaudiiných služeb je i poskytnutí potřebných právních služeb – a to ve spolupráci s advokátní kanceláří. 

Zkrátka, Klaudii Rojčík Kocmanové můžete naprosto důvěřovat, můžete být klidní, že svou nemovitost vyberete a koupíte hladce, k vaší maximální spokojenosti. Nebudete mít během celého, jinak náročného procesu žádný stres, Klaudia bude vše zjišťovat, prověřovat za vás. Nezní to skvěle?
Opakuji, že koupě nemovitosti je investicí, kterou podstupujeme mnozí jednou za život a takové rozhodnutí v mnoha aspektech ovlivní náš stávající i budoucí život.

Proto, mějte takto významného rozhodování pod dohledem, vyplatí se to… :)

Více informací o službách Klaudie Rojčík Kocmanové & možnost ji kontaktovat naleznete na webu, viz odkaz níže.